Åkpåse fårskinn

På vintern när det är kallt och ruggigt så behöver du något som kan värma ditt barn. En åkpåse fodrad med fårskinn är både snyggt och mjukt för barnet att ligga på. Fårskinn är ett material som har använts i flera tusen år för att värma människor. Många använder fortfarande fårskinn i kombination med filtar/täcken för att värma barnen i barnvagnen när det är som kallast.

Det finns ett flertal tillverkare som erbjuder åkpåsar med fårskinn bland andra Brio, Alvi och Bozz. De flesta åkpåsarna med fårskinn har ett yttre lager av vattenavstötande material och en inre mjuk fodring med fårskinn.

Hitta billiga åkpåsar i fårskinn

Åkpåsar med fårskinn är generellt lite dyrare än till exempel åkpåsar i Fleece. För att hitta billiga åkpåsar med fårskinn så kan du antingen försöka hitta dem till nedsatt pris på rea eller som begagnade. Börja med att leta efter åkpåsar i fårskinn online för att få en uppfattning om prisnivåerna. Du kan även hitta billiga åkpåsar i fårskinn som begagnade på köp -och sälj sidor som Tradera eller Fyndtorget.